+31 318 414 694 Dijkgraaf 15 - 6721 NJ Bennekom

Een moderne werkplaats en jaren ervaring

Met ervaren servicemonteurs, een compleet magazijn en een goed geoutilleerde werkplaats staat het team van Roelofs 24 uur per dag klaar voor optimale service.

LMB Roelofs werkplaats

Technische problemen snel opgelost

Aan de Dijkgraaf 15 in Bennekom beschikt Roelofs over een moderne, goed ingerichte en ruim opgezette werkplaats. De monteurs hebben jarenlange ervaring in de landbouwmechanisatie en het bedrijf is VCA-gecertificeerd. Verder beschikt Roelofs over moderne diagnoseapparatuur waarmee technische problemen snel getraceerd en opgelost kunnen worden.

LMB Roelofs service op locatie

Ook service op locatie

Ton Roelofs: ‘Klanten kunnen bij ons terecht voor regulier onderhoud, reparaties en het inbouwen van accessoires. Verder hebben we onze storingsdienst, waarmee we ook buiten kantooruren problemen direct verhelpen. Met vijf volledig uitgeruste servicewagens voeren onze monteurs bij calamiteiten ook reparaties op locatie uit. Zo beperken we de stilstand voor de klant tot een absoluut minimum. Met ons grote en compleet uitgeruste magazijn zijn we in staat onderdelen snel en gemakkelijk te leveren. Al deze zaken dragen bij aan een optimale service voor de klant.’

LMB Roelofs service op locatie

Klantcontact en creativiteit spreken aan in dit vak

Werkplaatschef Andries Beverloo

Waar collega Roland Petter de stem van het bedrijf is, zijn de monteurs en werkplaatschef Andries Beverlo het gezicht van Roelofs Landbouwmechanisatie. Als ervaren servicemonteur zit Jan van de Berg regelmatig op de weg om voor klanten onderhoud en reparatiewerk uit te voeren. Ook Jan is al jaren actief bij Roelofs. Toen hij begon, waren met name de balenpersen van New Holland sterk in opkomst. Door zijn nauwe betrokkenheid bij die ontwikkeling staat Jan bekend als specialist op dit gebied. ‘In mijn werk spreekt het directe contact met de klanten me aan. Daarnaast is het voor mij telkens weer een uitdaging om, samen met mijn collega’s, met de nodige creativiteit tot de beste oplossing voor de klant te komen.’

Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft onder één dak: van verkoop en advies tot service en onderdelen. Bij LMB Roelofs bent u aan het juiste adres.

Snelle levering

Met een groot magazijn vol onderdelen, proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van onderdelen. Deze kan u afhalen of wij kunnen ze naar u verzenden.

Toegang tot de beste monteurs

LMB Roelofs beschikt over zeer vakbekwame monteurs met veel ervaring op het gebied van diagnosestelling en reparaties aan landbouwwerktuigen.

Bekijk al onze occasions