+31 318 414 694 Dijkgraaf 15 - 6721 NJ Bennekom

Over ons

LMB Roelofs familie

‘Snel handelen en het geluk een kans geven’

Roelofs Landbouwmechanisatie is een belangrijke speler in de agrarische sector. Het Bennekomse familiebedrijf heeft ruim 33 jaar ervaring in landbouwmechanisatie. Het dealerschap voor A-merken als New Holland en de import van McHale-machines en JPM trailers bieden Roelofs Landbouwmechanisatie exclusiviteit in de markt. In combinatie met de succesvolle handel in gebruikte machines voor de landbouw, bosbouw en groenvoorziening ziet de toekomst van de onderneming er rooskleurig uit. Onlangs droeg vader Ton het bedrijf over aan zoon Ruben.

‘In de afgelopen decennia hebben we een mooi bedrijf neergezet’

LMB Roelofs buitenplaats

Waar het allemaal begon

‘In de afgelopen decennia hebben we een mooi bedrijf neergezet’, zo blikt Ton terug. ‘In de tachtiger jaren werkte ik op het hoofdkantoor van Leonard Lang, toenmalig importeur van Fiat voor de Benelux. Lang was vertegenwoordiger van Fiat-tractoren en -oogstmachines, en van diverse andere merken. Daaronder vielen ook onderhoud, reparatie en onderdelenvoorziening.’ Enkele jaren later raakte Lang het importeurschap van Fiat Agri kwijt. ‘Het bedrijf had weinig affiniteit met de agro-wereld en was meer op auto’s gericht. Gevolg was dat de agro-filialen konden worden verkocht of overgenomen. In dit filiaal kwam een nieuwe bedrijfsleider en ik koos ervoor om een jaar later te vertrekken. Niet lang daarna kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik het bedrijf en het personeel wilde overnemen. In één bundel zeg maar. Daar had ik wel oren naar en zo werd ik van werknemer ineens werkgever. Ik ben toen samen met mijn broer Jos van start gegaan!’

Lees verder als PDF
LMB Roelofs foto 1 LMB Roelofs foto 2 LMB Roelofs foto 3 LMB Roelofs foto 4 LMB Roelofs foto 5 LMB Roelofs foto 6

Nog even wat bewegende beelden

LMB Roelofs werkplaats

Een eigen werkplaats

Met ervaren servicemonteurs, een compleet magazijn en een goed geoutilleerde werkplaats staat ons team 24 uur per dag voor u klaar voor optimale service.

Meer informatie

Ons magazijn

Met ervaren magazijnmedewerkers en een uitgebreid magazijn, kunt u bij landbouwmechanisatiebedrijf Roelofs terecht voor al uw vragen over onderdelen voor uw machinepark.

LMB Roelofs magazijn