+31 318 414 694 Dijkgraaf 15 - 6721 NJ Bennekom

New Holland

Compact

De compact tractoren van New Holland genaamd "de Boomer", zijn verkrijgbaar met de vermogens van 24 tot 57 pk. Ook kan er gekozen worden tussen een handgeschakelde uitvoering of een hydrostatische aandrijving. Alle modellen zijn voorzien van een stage V motor, hiermee voldoen ze aan de laatste milieueisen omtrent uitstoot. Verder kunnen de trekkers worden voorzien van velen opties. Neem hiervoor contact op met onze vertegenwoordigers.

New Holland compact tractoren
New Holland Landbouw tractoren

Landbouwtractoren

landbouwtractoren van New Holland kunnen worden uitgevoerd met verschillende type versnellingsbakken van handgeschakeld tot volledig automatisch. In de vermogensrange van 45 tot meer dan 400 pk. Ook is er een legio aan mogelijke opties waarmee de trekker kan worden uitgevoerd. Door een uitgebreid aanbod aan verschillende modellen is er voor elke tak van sport een passende trekker samen te stellen. Neem hiervoor contact op met onze vertegenwoordigers.De

Constructie

Naast trekkers beschikt New Holland ook over een uitgebreid aanbod aan constructiemachines. Te denken aan kranen, shovels, verreikers, schrankladers en graaflaadcombinaties. Door het ruime aanbod aan modellen is er voor elke klus een passende New Holland machine leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze vertegenwoordigers.

New Holland grondbewerking
New Holland Voederwinning

Voederwinning

New Holland is al tientallen jaren de onbetwiste leider in het segment van grote balenpersen. Met innovatieve ontwikkelingen zoals de Loop Masterâ„¢ -knooptechnologie, en de introductie van de BigBaler 1290 High Density, blijft New Holland een toonaangevend merk in het persensegment. Ook kunt u bij New Holland terecht voor onder meer persen voor kleine pakken, harken, schudders en maaiers. Neem contact op met onze vertegenwoordigers voor meer informatie over het voederwinning segment van New Holland.

Grondbewerking

Ook voor grondbewerkingsmachines bent u bij New Holland aan het juiste adres, met een ruim aanbod aan cultivatoren, ploegen, schoffelmachines en diepwoelers is er voor elke klus een passende machine. Neem hiervoor contact op met onze vertegenwoordigers.

New Holland grondbewerking
New Holland PLM

PLM

De ontwikkeling in precisie landbouw staat niet stil. Ook hierin heeft New Holland verschillende mogelijkheden. Te denken aan GPS systemen, opbreng registratie of het op afstand uitlezen van landbouwwerktuigen door de werkplaats. Vraag onze vertegenwoordigers naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.