+31 318 414 694 Dijkgraaf 15 - 6721 NJ Bennekom
1 / 5
Omschrijving
Specificaties
Video

De McHale Fusion 3 Pro is een volautomatische perswikkel combinatie die wordt bestuurd door de iTouch-bedieningsconsole. De McHale Fusion 3 Pro biedt een nieuw niveau van comfort voor de machinist met zijn grote 7-inch touchscreen-monitor, net- en dichtheidsaanpassing in de cabine, camera en hogere wikkelsnelheden, samen met een groot aantal andere functies. De McHale Fusion 3 Pro maakt gebruik van een net om de baal in de kamer te binden en is voorzien van de door McHale gepatenteerde baaloverdracht en verticale wikkelring, die bekend staan ​​om hun betrouwbaarheid, snelheid en positieve baaloverdracht in heuvelachtige omstandigheden.

iTouch-bedieningsconsole met touchscreen

De operators die aan deze efficiënte machine zijn gekoppeld, is de iTouch Control Console met zijn grote 7-inch touchscreen-monitor. De McHale Fusion 3 Pro wordt standaard geleverd met een camera om de overdracht en het wikkelen aan de achterkant van de machine te bewaken. Het camerabeeld wordt automatisch weergegeven op de 7-inch monitor in de cabine van de tractor op belangrijke punten tijdens de hele cyclus - wanneer de baal wordt overgebracht naar de wikkeltafel, aan het begin van de wikkelcyclus en wanneer de baal op het punt staat te worden gekanteld. De iTouch-bedieningsconsole heeft indien nodig een tweede camera-ingang.

Vanaf de iTouch-console kan de bestuurder de baaldichtheid en het aantal netlagen aanpassen vanuit het comfort van de tractorcabine.

Andere nieuwe functies zijn onder meer:

Automatische reset van de verlaagde vloer

Standaard een automatische reset van de verlaagde vloer. Als er een verstopping optreedt, kan de operator op één knop op de iTouch drukken, waardoor de vloer omlaag gaat. Nadat de aftakas weer is ingeschakeld en de verstopping is doorgevoerd, gaat de valbodem automatisch omhoog en worden de messen teruggezet naar hun oorspronkelijke positie.

Automatische mesvalfunctie

Een automatische mesvalfunctie kan worden ingeschakeld vanaf de iTouch-bedieningsconsole in de cabine. Hierdoor kan de bestuurder het gras hakken totdat de baal voor 95% klaar is, waarna de machine automatisch de messen laat vallen, wat afhankelijk van de invoermethode de voerverdeling verbetert, waardoor de baal netter blijft wanneer het net wordt verwijderd.

Functie einde wikkelrol

Een einde-van-wikkelrolfunctie - hierdoor kan de baal worden gerold nadat het wikkelen is voltooid om ervoor te zorgen dat het plastic stevig aan de baal wordt gebonden.

Aanpassing snelheid baaluiteinde

Een afstelling van de snelheid van de baalpunt kan vanuit de tractorcabine worden afgesteld, wat met name gunstig is op golvende bodemomstandigheden wanneer de machine is uitgerust met een zijpunt om de balen op hun uiteinden te plaatsen.

Uitgang voor het aansturen van een gewasadditiefapplicator

Een uitgang voor het besturen van een applicator voor gewasadditieven is te vinden op de iTouch-bedieningsconsole. Zodra de machinist de aftakas heeft ingeschakeld, wordt een aftermarket-applicator voor gewasadditieven ingeschakeld. Tijdens het aanbrengen van het net en het overbrengen van de baal wordt de applicator automatisch uitgeschakeld om verspilling van additief te voorkomen. Er is ook een optionele kopakkermanagementkit verkrijgbaar om te detecteren wanneer de pick-up op de kopakker wordt geheven en om de applicator uit te schakelen om verdere verspilling van additief te voorkomen.

Totale herinnering resetten

Een "Herinnering totaal resetten" om de operator te vragen het klanttotaal opnieuw in te stellen bij het wisselen tussen velden.

USB-exportfunctie

Een USB-exportfunctie zorgt ervoor dat de baaltotalen en klantgegevens voor elke individuele klant kunnen worden geëxporteerd naar een USB, wat zorgt voor een naadloze overdracht naar de administratie van de boeren of loonwerkers.

Optionele extra's

Er zijn een aantal extra optionele extra's beschikbaar op de McHale Fusion 3 Pro, waaronder:

Balenweegsysteem

Als de machine is uitgerust met het optionele baalweegsysteem, wordt deze aflezing ook weergegeven op het iTouch-scherm. Het baalweegsysteem registreert het gewicht van elke baal en het gemiddelde baalgewicht voor de taak wordt weergegeven in het klantprofielgedeelte op de i Touch-bedieningsconsole.

Opname van baalvocht

Als een klant aangeeft dat zijn machine moet worden uitgerust met het optionele baalvochtregistratiesysteem, wordt een cijfer weergegeven als een gemiddelde vochtigheidswaarde van de baal op de i Touch-bedieningsconsole. Deze gemiddelde waarde wordt vervolgens verzameld in het klantprofiel op het scherm.

Optionele bonprinter

Er is ook een optionele printer beschikbaar waarmee een gepersonaliseerde bon kan worden afgedrukt met informatie over klantgegevens, aantal balen, details van gesneden of niet-gehakte baal, details over niet-verpakte baal, gemiddeld vochtgehalte en gemiddeld baalgewicht.

Ophalen zonder camera

6 tandenbalken voorzien van een dubbele gewasrol.

Selecteerbare messen

Twee messenbanken met hakopties van 0,12,13 of 25 messen.

Net laadapparaat

McHale introduceerde deze zeer populaire optie in 2019 om het laden via internet veel gebruiksvriendelijker te maken.

Zijtip

Er kan een zijpunt op de machine worden gemonteerd om de balen op hun uiteinde te plaatsen wanneer ze worden gekanteld. Dit is handig bij het werken in stroperige gewassen waarbij de klant niet wil dat de baal beschadigd raakt of gaat rollen.

Banden

McHale biedt een aantal bandenupgrades, afhankelijk van de voorkeuren van de klant en de bodemgesteldheid.

Afmetingen en gewicht
Lengte5.8m
Breedte2,76/2,94 m*
Hoogte3.02m
Gewicht5550Kgs
Raap op
Werkbreedte2100mm
Tine Bars5
Tandafstand70 mm
Ophaallifthydraulisch
Pick-up geleidewielen (pneumatisch)Standaard
Chopper-eenheid
Max aantal messen25
Theoretische haklengte46mm
Systeem deblokkerenAutomatische valvloer
Mes Controle:Hydraulisch vanuit tractorcabine
mes bescherminghydraulisch
Automatisch mes laten vallenStandaard
Balenkamer
Aantal rollen18
Breedte (m)1.23
Diameter (m)1.25
InvettenProgressief (standaard)
Lagers55 mm**
Baalkamerwikkel
TypeNetto
LaagaanpassingInCab
Capaciteit wikkelrol1+1 opslag
WikkelsysteemPivot Stretch Netter (4 bar)
ControleHandmatig of automatisch
Inpakken
SysteemVerticale wikkelring
Filmopslag10 Rollen & 2 op de Wrapper
Filmlagen2+2+2 systeem
Dispensers70%2 x 750 mm
Filmrek70% standaard (55% optioneel)
Voor- en narolStandaard
Aanpassing van de baalpuntStandaard
Aandrijvingen
OphaalbeveiligingSlipkoppeling
Bescherming hoofdaandrijvingNokkenkoppeling
VersnellingsbakGesplitste schijf
KettingsmeringProgressief (standaard)
Controle
DichtheidsaanpassingIn de cabine
OperatieVolautomatische elektronische
Controle systeemiTouch-systeem
Ingebouwde camera1 x ingebouwde camera
Ander
Bandenmaten560/60R 22,5 (standaard)
Elektronica12 Volt gelijkstroom, 7 ampère ca.
Min. Hydraulische stroom45 liter/min bij 180 bar
Hydraulisch systeemOpen, Gesloten of Load Sensing
Minimale vereisten voor aftakasvermogen80 kW (107 pk)
Woordenlijst
*Breedte hangt af van bandenkeuze.
**Lagers zijn 55 mm dubbel geracet op de belangrijkste laadpunten
Nieuw product

McHale Fusion 3 Pro

Folders & handleidingen

Interesse in dit product?

Ruben Roelofs

Ruben Roelofs

+31 6 22 44 25 80
René Mooijman

René Mooijman

+31 6 57 44 03 15

Interesse in deze McHale Fusion 3 Pro?

Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.
Bel ons Mail ons